Cabine paza

Cabine paza

Cabine paza, achizitie cabine modulare, vanzari cabine paza

Cum cumparam cabine de paza

Vrem sa cumparam cabine paza si nu stim detalii despre aceste produse sau informatii care sa ne ajute la o achizitie in conditii optime cu costuri relative reduse, sa cumparam cabine paza de buna calitate correct adaptate pentru aplicatiile in care dorim sa le utilizam.

cabine paza

cabine paza

Cautam cabine paza pe google si identificam mai multe rezultate insa, nu stim care sunt diferentele intre produsele aflate pe fiecare site cu cabine de paza, fireste ca nu avem timpul necesar sa vizitam sis a vizualizam cabinele de paza la fiecare vanzator sau producator, motivul fiind ca aceste firme se afla in locatii diferite, in orase diferite.

Cum reusim totusi sa cumparam cabine paza de buna calitate ?

Va prezentam mai jos un altgorim pe baza caruia puteti analiza fiecare oferta, aceste reguli sunt orientative si fireste ca nu garanteaza o achizitie pentru cabine paza.

Peretii cabinelor de paza sa fie dubli, astfel incat cabina de paza sa asigure o izolatie termica.

Spatiul dintre pereti sa fie umplut cu un material izolant termic : spuma poliuretanica, vata minerala sau polistiren.

Prezenta unei instalatii electrice in dotarile standard al cabinei de paza, solicitam informatii complete despre aceasta dotare : prezenta cutiei exterioare de cuplaj la tensiune, priza interioara, priza pentru telefon, siguranta fuzibila pe circuit, lampa de iluminat.

Numarul de ferestre si implicit vizibilitatea spre exterior al cabinei.

Prezenta unei ferestre glisante tip ghiseu.

Garantia oferita pentru cabine paza, 12 luni sau 24 de luni.

Servicii conexe oferite de vanzator : transport cabine paza  si manipulare cabine.

Pret cabine paza, un criteriu important dar pe care trebuie sa-l raportam la calitatea produsului.

Cabine de paza din fibra de sticla sunt cabine modulare care in timp pot fi afectate de socuri mecanice puternice si de radiatiile solare care o pot decolora. In exploatare trebuie sa acordam o atentie sporita protejarii acestor cabine paza contra atingerilor mecanice ( utilaje, autoturisme sau personal ) . Rezistenta cabinei de paza la actiunea razelor solare depinde de compozitia materialelor folosite de producator in procesul de fabricatie, in general producatorii de cabine paza folosesc retete speciale pentru material si nu fac rabat la calitatea produselor, ofera garantie de 12 sau 24 luni pentru cabine paza.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Dumitru Antoniu
26/07/2021 13:00

Buna ziua,

Va rugam sa ne transmiteti o oferta de pret pentru o cabina de paza.

Va multumesc!
Antoniu Dumitru
0725.827.619

Predoi C
13/02/2022 12:13

Va rog sa îmi Trimiteți oferta de pret a unei cabine de paza cu dim; 2,5 mx1,5 m. Și a unui container 2,5×2,5 m grup sanitar echipat complet ( cu wc,chiuveta și cabina de dus) sau gol. Mulțumesc!