Cabine tip toaleta ecologica

Cabine tip toaleta ecologica

Cabine tip toaleta ecologica sunt cabine din fibra astfel proiectate incat sa ofere un grup sanitar complet pentru organizarile de santier sau alte proiecte. Proiecte care necesita prezenta provizorie a unei asemenea constructii mobile.

Toaletele ecologice se impart in doua mari categorii:

  • toalete ecologice chesonate, au peretii dubli si ramforsari suplimentare ca structura de rezistenta.
  • toalete ecologice nechesonate, cu pereti simpli dar acelasi compartimentaj ca primele cabine.

Cabinele din fibra au marele avantaj de a putea fi transportate si mai ales manipulate foarte usor. Greutatea lor nominala este redusa, ofera un spatiu generos pentru grupul sanitar si pot fi produse mult mai rapid comparativ cu alte tipuri de constructii modulare. Ceea ce se reflecta intr-un pret de vanzare mult mai mic.

Cabina tip toaleta ecologica
Cabina tip toaleta ecologica

Cabine tip toaleta ecologica, clasificare dupa modul de colectare :

  • toalete ecologice vidanjabile, sunt toaletele care au in dotare un bazin de colectare. Golirea acestuia se face prin vidanjare, proces urmat fireste de dezinfectarea bazinului.
  • toalete ecologice racordabile sunt dotate cu conducta de conectare la canalizare. Folosirea acestui tip de toalete se poate face atunci cand la locatia de montaj exista sistem de canalizare sau fosa septica.

Cabine tip toaleta vidanjabila sunt singurele care pot fi dotate cu vas wc englezesc si rezervor de apa. Aceste cabine ofera un confort marit in utilizare si pot fi folosite pe perioade lungi de timp fara alte interventii.

Oferta firmei noastre cuprinde toate aceste tipuri de cabine. Oferim gama completa de cabine modulare tip toalete ecologice si tip cabine de paza. Executam aceste produse intr-o gama diversa de dimensiuni si la cerere putem oferta si produce si diferite culori, la comanda.

Vizitati si sectiunile containere paza sau containere birou Satu Mare!

Pentru vanzari sau oferte si detalii tehnice cabine tip toaleta ecologica sau cabine paza va asteptam cererile de oferta pe e-mail sau pe unul din telefoanele afisate pe site. Solicitati si cotatie de transport daca nu dispuneti de autovehiculele necesare pentru acest lucru.

Call Now Button
×