preturi-cabine-paza

Preturi cabine de paza

Preturi cabine de paza

Preturi cabine de paza pot fi obtinute prin una din modalitatile de contact puse la dispozitia dumneavoastra pe site :

– telefonic la numarul de telefon 0723.553.684 .

– prin e-mail la adresa office@cabina-paza.ro

– prin formularul de comanda identificat pe site in partea superioara a fiecarei pagini.

Preturi cabine de paza este stabilit in functie de evolutia cursului deschimb valutar, a pretului de achizitie pe lot si a cantitatilor comandate de dumneavoastra, de aceea nu afisam preturile pe site deoarece riscam sa nu fie actualizate in timp real si sa nu va oferim informatii corecte.

preturi-cabine-de-paza

preturi-cabine-de-paza

Cabinele de paza au dimensiuni care pornesc de la 1500 x 1500 x 2400 mm si pot ajunge la dimensiunea maxima de 2700  x  2700  x 2400mm. Pentru toalete ecologice avem dimensiuni standard de 1200 x 1200 x 2200 mm, toaletele ecologice se diferentiaza pe tipuri de cabine dupa modul cum se realizeaza eliminarea deseurilor menajere si a dotarilor : vas wc englezesc sau vas wc turcesc.

Preturi cabine de paza si preturi transport si relocare cabine sau toalete ecologice sunt preturi competitive pe piata si garantam ca aceste preturi sunt competitive raportate la calitatea produselor.

Dispunem de mijloace de transport proprii astefel incat asiguram livrarea rapida a cabinelor de paza sau toalete ecologice, indiferent de cantitatea de cabine solicitata, manevrarea si transportul acestora se executa cu personal specializat, care va sta la dispozitie si pentru orice informatii privind montajul la pozitia a cabinelor sau toaletelor ecologice.

Oferim toalete ecologice si preturi cabine de paza astfel : cabine de paza standard, cabine cu grup sanitar propriu, toalete ecologice racordabile, cabine ecologice vidanjabile, toalete ecologice cu vas englezesc si toalete ecologice cu vas turcesc, transport cabine de paza, manipulare cabine de paza si toalete ecologice, echipa noastra va sta la dispozitie in permanenta pe toata perioada derularii contractului astfel incat sa luati deciziile cele mai bune si sa beneficiati la timp de preturi cabine de paza si toalete ecologice in functie de solicitarea dumneavoastra.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
04/02/2014 05:38

Cabine de paza pentru evenimente folosite ca si case de bilete, doresc sa cumpar patru cabine de paza cu o fereastra tip ghiseu pentru vanzare bilete. Cabine de paza noi sau second hand aveti pe stoc ? Care este pretul pentru cabine de paza noi si pret cabine de paza second hand ?

Petrescu
02/09/2015 10:44

Buna ziua
Doresc o oferta de pret pt.cabina paza cu urmatoarele dimensiuni:
1500x1500x2300.

Stel Tur Security - Filipescu
21/04/2017 16:33

Doresc o oferta pentru inchiriere cabine de paza 5 bucati cu dimensiunile: 1500x1500x2300

Stel Tur Security - Filipescu
21/04/2017 16:34

Doresc o oferta pentru inchiriere toalete ecologice 7 bucati pentru locatii diferite in Bucuresti.