Cabina paza 2022, vanzari cabine paza in anul 2022

Cabina paza 2022, vanzari cabine paza modulare din fibra de sticla

Cabina paza, vanzari cabine paza in anul 2022, firma Estpoint produce si comercializeaza cabine de paza modulare din fibra de sticla cu livrare in orice zona a tarii, oferim transport cu camioane specializate pentru transport cabine paza.

Tipuri cabina paza 2022 pe care le producem :

  • cabina paza modulara 1500×1500 milimetri.
  • cabina paza modulara 1500×2200 milimetri.
  • cabina paza modulara 1500×2700 milimetri.
  • cabina paza modulara 2200×2200 milimetri.
  • cabina paza modulara 2200×2700 milimetri.
  • cabina paza modulara 2700×2700 milimetri.
Cabina paza 2022
Cabina paza 2022

Ne puteti suna la 0723.553.684 sau pe office@cabina-paza.ro sau click pe comanda cabine .

Tipuri toalete ecologice pe care le producem si le comercializam in anul 2022 :

  • toaleta ecologica vidanjabila 1200×1200 milimetri.
  • toaleta ecologica racordabila cu vas wc englezesc 1200×1200 milimetri.
  • toaleta ecologica racordabila cu vas turcesc 1200×1200 milimetri.

Pentru alte detalii tehnice toalete ecologice sau cabine paza va asteptam sa ne contactati.

Detalii tehnice cabine paza modulare :

Cabinele modulare sunt confectionate din panouri tip “sandwich” au o izolare termica si fonica la un grad avansat. Sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni si culori, pot avea o serie de aplicatii diverse. 

Sunt cabine etanse construite din materiale prefabricate, estetice si care se integreaza armonios in orice peisaj, confortabile, usor de folosit, ecologice si economice.

Peretii  sunt confectionati din panouri duble din poliester armat cu fibra de sticla, la interior fiind injectata spuma poliuretanica ce asigura izolatia termica si fonica; rezulta astfel o structura de tip “sandwich” cu  grosimea de 40mm.

Construita in acest mod, cabina de paza asigura atat un grad ridicat de izolare termica si fonica cat si  protectie anticoroziva, impiedicand depunerile de praf si alte impuritati. Partea exterioara a cabinei de paza este protejata cu un invelis ce contine un pigment special care asigura protectie impotriva razelor solare.

Podeaua  este realizata din pal hidrofugat protejat cu un strat de poliester, sau OSB simplu, fixat pe cadru metalic.

Usile si ferestrele sunt confectionate din profil de aluminiu vopsit in camp electrostatic, fiind disponibile intr-o gama larga de culori. Geamul folosit  are o grosime de 4 mm.

Sistemul electric : cabina este prevazuta cu sigurante automate, prize, intrerupatoare precum si priza de telefon. Instalatia electrica este completa si include : intrerupator, prize cu capac, lampi; se asigura astfel un  consum de 16A la 220V c.a.

alte detalii tehnice ….

Utilizari frecvente pentru cabina de paza: paza sediu firma, parcari, chioscuri, case de bilete, tonete, spatii de birouri, puncte vamale, case de bilete, standuri .

Culoare  standard – alb.

Podeaua unei cabine de paza este realizata din PAL hidrofugat protejat cu un strat de poliester, sau OSB simplu, fixat pe un cadru metalic.

Montarea cabinelor de paza : se recomanda ca montarea sa se faca pe un postament de beton cu o grosime de minim 10 cm.

Cabinele de paza au rezistenta mare la variatiiile de temperatura ( – 40 grade C …. + 70 grade C ) si  un coeficient scazut de deformare. Nu sunt afectate de mediile corozive, sunt usor de  intretinut, se spala usor cu detergent, sunt igenice.

Lasă un comentariu

Call Now Button
×