Cabina paza metalica

Cabina paza metalica

Cabina paza metalica tip container

Estpoint vinde cabina paza metalica realizata din structura de rezistenta tip container si pereti din panouri sandwich cu spuma ploiuretanica, aceste cabine de paza ofera o rezistenta sporita si un grad ridicat de izolatie termica si fonica.

Cabina paza tip container, caracteristici tehnice :

– cabina paza cu ferestre dotate cu geam termopan, vizibilitate 270 grade sau 360 grade, la alegere.

– usa cabina paza din profile multicamera care ofera izolatie.

– instalatie electrica , inclusiv priza electrica si priza pentru telefon.

– sistem de agatare si ridicare cabina paza, pe fiecare colt al cabinei.

– acoperis realizat din tabla zincata de 0,6 mm, vata minerala si pal la interior, culoare alb.

– pardoseala din linoleum trafic greu asezat pe un pal de 18 mm, profile de sustinere si fireste vata minerala pentru izolatie in pardoseala.

cabina paza
cabina paza

Cabine paza tip container se folosesc in locatiile in care riscul de lovire al acestora este crescut, unde se doreste un grad ridicat de confort termic sau atunci cand cabina modulara se muta foarte des, acest sistem de cabina de paza ofera posibilitatea ridicarii cu macaraua sau alte utilaje.

In general executam cabine de paza cu dimensiunea de 1500x1500x2400 mm dar, la cerere putem onora orice dimensiune si orice compartimentaj dorit inclusiv cu grup sanitar, cabina de dus sau alte dotari.

Profilele metalice folosite pentru structura de rezsitenta au grosimea intre 1,5 si 2,5 mm, suficiente pentru a stabiliza cabina de paza indiferent de fortele la care este supusa intr-o exploatare normala.

Pentru detalii si comenzi cabina paza metalica va stam la dispozitie pe email sau telefonic, va rugam sa solicitati operatorilor nostri toate detaliile necesare pentru o comparatie reala intre avantajele structurii de rezistenta tip container, astfel incat sa luati cea mai buna decizie in ceea ce priveste achizitionarea produsului cabina paza sau pentru produsele toalete ecologice si cabine modulare din fibra de sticla.

 

Lasă un comentariu

Call Now Button
×