Cabine de paza izolate termic

Cabine de paza izolate termic din fibra de sticla

Vanzari cabine de paza izolate termic pentru diverse aplicatii, oferim cabine modulare pentru paza sau pentru realizarea unor mici spatii comerciale sau chioscuri vanzari presa.

Cabine de paza izolate termic din fibra de sticla sunt cabine cu diverse dimensiuni construite din fibra de sticla cu ajutorul unor matrite prin procesul de injectare, materialele folosite in productia acestor cabine de paza isolate sunt de cea mai buna calitate si confera produsului o rigiditate atent calculata astfel incat sa nu fie rigid si sa suporte cu succes eventuale socuri mecanice sau actiunea razelor solare si a umezelii.

Cabine de paza izolate termic
Cabine de paza izolate termic

Peretii cabinelor de paza sunt proiectati astfel incat sa ofere izolatia termica a cabinei de paza prin injectarea intre peretii dublii a unui strat de spuma poliuretanica de inalta densitate, acoperisul si peretii cabinelor din fibra de sticla preiau apa pluviala si asigura scurgerea acesteia spre sol in mod dirijat.

Avem pe stoc cabine de paza izolate termic de mici dimensiuni, cea mai uzuala dimensiune folosita pentru personalul de paza este cabina de paza cu dimensiunile de 1500 x 1500 x 2400 mm, cabina este dotata cu ferestre pe toate cele patru laturi inclusiv pe latura cu usa, in partea frontala fereastra permite deschiderea culisanta astfel incat personalul sa poata comunica verbal cu exteriorul sau sa faca schimb de documente. Dimensiunile pentru cabine de paza sunt diverse, putem fabrica cabine de paza pana la dimensiunea de 5000 x 2200 x 2400 mm, vindem in mod curent cabine de paza cu toaleta individuala proprie, toaleta fiind racordabila la sistemul de canalizare, acest tip de cabina permite montarea unui lavoar si a unui dus daca acest lucru se solicita de catre clientii nostri.

Pasii care trebuie urmati pentru achizitia produselor cabine de paza izolate termic :

  • alegerea tipului de cabina de paza izolata dorit, dupa dimensiunea acesteia si doatarle dorite.
  • stabilirea datelor de livrare si anume daca se doreste ridicarea cabinei cu mijloace proprii sau doriti sa asiguram noi transportul.
  • redactarea unui contract commercial, semnarea acestuia si emiterea unei facturi fiscale.
  • livrarea cabinei de paza catre destinatia solicitata.

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru detalii complete privind cabine de paza izolate si va asteptam cu interes cererile de oferta pe adresa de e-mail sau telefonic.

Lasă un comentariu

Call Now Button
×