Utilizare cabine de paza

Utilizare cabine paza

Achizitionare si utilizare cabine paza

Achizitia si utilizare cabine paza este un proces simplu care implica stabilirea clara a cerintelor pentru acest spatiu mobil, astfel ca trebuie sa stabilim numarul de persoane care va folosi aceasta cabina de paza, laturile pe care dorim vizibilitate si pozitia usii in configuratia cabinei. Cabina de paza este prevazuta cu instalatie electrica si la cerere poate fi dotata si cu instalatie telefonica, dumneavoastra sunteti cei care stabilesc necesitatea acestei dotari.

Utilizare cabine paza

Utilizare cabine paza

Utilizare cabine paza, trebuie sa tina cont de cateva detalii esentiale din care enumeram :

– cabinele de paza din fibra de sticla trebuiesc manipulate prin ridicare de sub pardoseala.

– transportul si manipularea cabinelor de paza trebuie facute in pozitia verticala, pozitia fireasca de utilizare.

– trebuie evitata lovirea cabinei cu utilaje care isi desfasoara activitatea in zona cabinei.

– interzicerea folosirii instalatiilor de incalzire improvizate de catre personalul de paza sau control care utilizeaza cabina.

Transportul si manipularea cabinelor de paza in perioada de utilizare cabine paza in conditii improprii sau fara a tine cont de regulile stabilite in acest sens poate duce la dereglarea ferestrelor sau a usii, a garniturilor de etansare si implicit aparitia infiltratiilor de apa in conditii de umiditate ridicata si timp nefavorabil.

Achizitia cabinei de paza trebuie facuta in urma unei analize atente, evitandu-se pe cat posibil modificarea ulterioara a numarului de persoane care utilizeaza cabina de paza sau a pozitiei ferestrelor sau a usii, in general recomandam clientilor nostri achizitionarea si utilizarea cabinelor de paza cu dimensiuni mai mari fata de cererea initiala, in cele mai multe situatii cabinele de paza sunt folosite ulterior si pentru alte proiecte, in care utilizarea acestei cabine difera fata de scopul initial.

Utilizare cabine paza in diverse domenii de activitate, enumeram aici cele mai intalnite activitati si situatii in care intalnim utilizarea acestui produs : punct de control, puncte de frontiera, posturi de paza, cabine cantar, cabine operator si cabine birou.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments