Cabine paza termoizolate

Cabine paza termoizolate

Estpoint comercializeaza in anul 2015 cabine paza termoizolate confectionate din fibra de sticla cu pereti dublii si spuma poliuretanica injectata intre acestia. Structura de sandwich prezinta o bariera termica viabila pentru conditii meteo nefavorabile.

Incalzirea cabinei de paza se poate realiza cu convectoare electrice cu termostat, de mica putere sau cu calorifere electrice de mici dimensiuni.

Cabine paza termoizolate Estpoint
Cabine paza termoizolate Estpoint

Cabine paza termoizolate sunt dotate cu instalatie elctrica completa compusa din:

  • cablu exterior de conectare.
  • cutie cu siguranta fuzibila.
  • intrerupator si lampa iluminat si priza electrica.

Avem pe stoc sau producem la comanda o gama complexa de cabine paza izolate din care enumeram urmatoarele tipuri, dupa dimensiuni :

Cabine paza izolate 1500x1500x2400 mm .
Cabine de paza izolate 2200x1500x2400 mm .
Cabine paza izolate 2700x1500x2400 mm .
Cabine de paza izolate 2200x2200x2400 mm .
Cabine de paza izolate 2700x2200x2400 mm .
Cabine de paza izolate 2700x2700x2400 mm .

Executam si dimensiuni mai mari de cabine pentru paza, la cererea clientilor:

Producem in limitele unor standarde si posibilitati tehnice firesti (matrite si utilaje).

Livrarea cabinelor pentru paza se poate asigura de catre societatea noastra, contra cost, catre orice destinatie din tara cu autovehicule specializate.

Pentru dimensiunile mai mari asiguram camioane cu macara apte sa manipuleze la destinatie cabina de paza. Acolo unde beneficiarul nu are utilajele necesare descarcarii.

Cabine paza moderne si echipate complet comercializate de firma Estpoint sunt in principiu pe stoc! Dimensiunile uzuale sunt monitorizate permanent de echipa noastra. Astfel incat sa asiguram rapid si in conditii optime livrarea cabinelor de paza in cel mai scurt timp catre dumneavoastra.

Pentru vanzari sau oferte pret echipa noastra va sta la dispozitie in orice moment cu informatii tehnice sau costuri efective la numerele afisate pe site. Ne gasiti si pe e-mail office@cabina-paza.ro, pentru informatii detalizate privind cabine paza termoizolate!

Puteti folosi si formularul de comanda afisat pe site in partea superioara care va poate ajuta in formularea si transmiterea cererii de oferta catre noi.

Call Now Button
×