cabine-metalice-paza

Cabine metalice

Cabine metalice pentru paza

Vanzari cabine metalice pentru personalul de paza

Cabine metalice pentru paza sunt cabine modulare pe structura metalica solida cu peretii realizati din panou cu spuma poliuretanica care asigura o izolatie termica foarte buna pe timp de iarna cat si in sezonul cu temperaturi ridicate.

Structura metalica permite manevrarea cabinei in siguranta atat cu macaraua cat si cu stivuitorul, cabina va fi dotata cu sistem de agatare pe fiecare colt care va permite cuplarea cablurilor pentru manipulare.

cabine-metalice

cabine-metalice

Aceste cabine metalice prezinta avataje multiple deoarece au o reazistenta mult mai buna in timp si au un aspect comercial placut. Aceasta varianta de cabine de paza este preferata de clientii care stiu ca utilizeaza cabina metalica intr-un regim de lucru alert cu mutari dese si care sunt dispusi sa aloce un buget mai mare pentru achizitia acesteia.

Aceste cabine metalice au fost realizate la cererea clientilor si pot fi realizate la comanda, nu dispunem de stoc pe acest tip de cabine de paza, durata de executie este relativ mica, avem un termen de productie si livrare de una sau trei zile in functie de clauzele negociate.

Transportul acestor cabine metalice se face cu autoutilitare specializate, greutatea mai mare comparativ cu alte tipuri de cabine paza impune prezenta unui utilaj pentru descarcare, manipularea acesti cabine nu se poate face manual.

Pentru cereri de oferta, detalii tehnice si alte informatii va asteptam cu interes mesajele, stam la dispozitia dumneavoastra cu intreaga echipa de specialisti pentru proiectarea si realizarea de cabine metalice cu orice dimensiune sau dotari, putem realiza cabine matalice pentru paza complexe, cu compartimentaje multiple, grup sanitar, dimensiunile cabinelor pornesc de la 1500x1500x2400 mm si pot ajunge pana la 6,000×2,400×2700 mm.

Cabine metalice la comanda cu livrare rapida catre orice regiune a tarii, asiguram cu parc propriu de camioane si autoutilitare servicii de transport cabine metalice pentru paza, asiguram preturi de transport competitive.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments