Cabine paza second hand

Cabine paza second hand

Cabine paza second hand sau cabine paza noi

Cabine paza second hand sau cabine paza noi este intrebarea pe care orice potential client si-o adreseaza atunci cand doreste sa achizitioneze o constructie modulara tip cabina de paza.

Cabine paza second hand sunt cabine uzate, folosite de clientii nostri in diverse aplicatii timp indelungat, sunt rare cazurile in care cabina de paza este revanduta dupa o scurta perioada de utilizare. Am incercat sa comercializam cabine paza second hand dar am ajuns la concluzia ca diferenta de pret mica nu justifica ofertarea catre clientii nostri a unor produse uzate si care nu ne mai permit acordarea unei garantii corespunzatoare.

In general cabinele de paza second hand prezinta riscul de a avea fisuri insesizabile la inspectarea vizuala dar cu un real impact negativ

cabine-paza-second-hand
cabine-paza-second-hand

asupra confortului personalului care le va folosi, datorita infiltratiilor de apa sau a unei izolatii termice deficitare.

Recomandam cu caldura achizitionarea si utilizare de cabine paza noi, aceste cabine modulare noi presinta avantaje clare din care enumeram : garantia produselor conform legislatiei in vigoare, etanseitate, izolatie termica ridicata, aspect comercial bun si instalatie electrica functionala si acoperita de garantie.

Pentru detalii si informatii utile privind cabine de paza second hand si cabine de paza noi va asteptam cu interes la numarul de telefon 0723553684 sau pe e-mail office@cabina-paza.ro, consultantii nostri de vanzari va stau la dispozitie zilnic pentru orice detalii necesare in procesul de achizitie a produsului cabine pentru paza.

Cabine paza second hand in comparatie cu cabine pentru paza noi, acest raport aduce plusuri pentru achizitia de cabine din fibra de sticla noi si acesta este motivul pentru care recomandam cu insistenta folosirea unui produs in garantie si cu reale calitati pentru care a fost proiectat si nu recomandam utilizarea si achizita de cabine paza second hand indiferent de unde acestea provin.

8 comentarii la „Cabine paza second hand”

 1. Buna ziua
  Sunt interesat de inchirierea unei cabine-portar pentru 6 luni cu posibilitatea cumpararii dupa acest termen

  Răspunde
 2. Buna ziua,
  Va rog o oferta de pret vanzare/inchiriere pentru cabine paza, dimensiuni minimale, noi sau second hand.
  Va multumesc

  Răspunde
 3. buna ziua, sunt interesat pentru trei cabine de paza de inchiriat sau de cumparat, varianta second hand.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Call Now Button
×