pret-cabine-modulare

Cabine modulare

Cabine modulare din fibra de sticla

Cabine modulare tip cabine paza si toalete ecologice

Cabine modulare din fibra de sticla in Romania

cabine modulare

cabine modulare

Cabine modulare sunt constructii alcatuite din elemente de fibra de sticla cu pereti dubli sau simpli, cabinele de paza au de obicei pereti dubli pentru a realiza o izolatie termica pe timpul iernii, aceste cabine modulare sunt special tratate pentru a rezista radiatiilor solare si au o structura care rezista la socuri.

Elementele de fibra de sticla permit motajul rapid al cabinelor, realizam in general doua produse principale cu aplicatii clare :

– cabine de paza destinate pentru personalul de paza, case de bilete, mici incaperi pentru personal, dimensiunile acestor cabine de paza pornesc de la 1500x1500x2400 mm si ajung pana la 2700x2700x2400 mm, pot avea grup sanitar propriu pentru situatiile in care se doreste prezenta acestor utilitati la obiectiv.

– toalete ecologice executate in trei variante : toalete ecologice vidanjabile, toalete ecologice racordabile cu vas wc englezesc si toalete ecologice racordabile cu vas wc turcesc. Toaletele ecologice vidanjabile pot fi folosite in locatii unde nu exista sistem de alimentare cu apa si sistem de canalizare, acest tip de toaleta ecologica necesita vidanjare periodica si curatarea rezervorului. Toaletele ecologice racordabile se folosesc cu conectare la apa rece menajera si canalizare, aceste toalete nu necesita vidanjare si nu au rezervor de colectare al rezidurilor.

Vanzari cabine modulare din fibra de sticla cu livrare oriunde in tara, cabinele de paza si toaletele ecologice pot fi transportate contra cost de catre firma noastra cu camioane proprii, la cerere putem asigura chiar ci manipulare la descarcare. In general incarcarea o executam noi iar descarcarea este realizata de client cu mijloace proprii. Cabinele de mici dimensiuni pot fi manipulate manual iar cele cu dimensiuni mai mari se pot manipula cu stivuitor sau macara.

Pentru vanzari si detalii cabine modulare va asteptam sa ne contactati pe e-mail office@cabina-paza.ro sau la numarul de telefon 0723.553.684 unde echipa noastra va sta la dispozitie pentru informatii si preturi cabine modulare din fibra de sticla.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments