toalete-ecologice-vidanjabile-1

Toalete ecologice vidanjabile

Toalete ecologice vidanjabile

Toalete ecologice vidanjabile la vanzare

Toalete ecologice vidanjabile cu livrare oriunde in tara

Vindem toalete ecologice vidanjabile, avem pe stoc in permanenta gama completa de toalete ecologice si asiguram livrarea la cerere oriunde in Romania, dipunem parc propriu de autocamioane pentru transport cabine paza, toalete ecologice si containere.

Toaletele ecologice vidanjabile pot fi combinate cu cabinele de paza pentru obiectivele und enu se poate asigura o alta varianta pentru grupul sanitar.

Toalete ecologice vidanjabile sunt cabine modulare realizate din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla si materiale

toalete-ecologice-vidanjabile

toalete-ecologice-vidanjabile

composite, care se amplaseaza in zone unde nu se pot conecta la un sistem de canalizare sau fosa septica. Aceste toalete ecologice nu necesita conectarea la retea de alimentare cu apa si sunt prevazute cu bazin colector pentru reziduri.

 Toalete ecologice vidanjabile – nechesonate :

– au in dotare bazin vidanjabil de  240 litri, aerisire confectionata din teava PVC , toaleta este prevazutacu grile de aerisire inglobate.

– acoperis toaleta ecologica semitransparent pentru iluminarea naturala, rama bazin, podea, usa dubla cu sistem de inchidere.

Toalete ecologice vidanjabile – chesonate :

– prevazuta cu bazin vidanjabil, teava PVC aerisire toaleta, pereti prevazuti cu grile de aerisire inglobate.

– acoperis semitransparent, rama bazin, podea, usa dubla cu sistem de inchidere.

– cabina este chesonata cu pereti dubli care asigura o rezistenta sporita si izolatie termica.

– capac rezervor.

– lampa pentru iluminat, intrerupator si cablu electric, suport pentru hartie igienica.

– usa dubla cu sistem de inchidere pe eterior si interior.

Pentru detalii si vanzari toalete ecologice vidanjabile va stam la dispozitie prin formularul de comanda, e-mail sau telefonic la numarul 0723553684, echipa noastra va poate asigura toate informatiile astfel incat achizita si transportul toaletelor ecologice sa fie o actiune simpla si cu costuri reduse, vanzari toalete ecologice vidanjabile in Bucuresti, Brasov, Craiova, Galati, Braila, Arad, oradea, Timisoara, Iasi, Buzau, Pitesti, Ploiesti si orice alt oras al tarii, solicta acum informatii toalete ecologice vidanjabile.

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
alin patrascu
02/04/2017 10:45

ce pret au cabinele de wc?