Cabine de dus

Cabine de dus. Cabina paza cu dus, wc si lavoar

Cabine de dus, cabina paza cu dus si toaleta

Cabine de dus. Toalete ecologice si cabina paza

Cabine de dus incadrate in cabina de paza sau cabine de paza cu dus si grup sanitar sunt cele doau produse pe care vi le aducem in atentie, aceste cabine modulare sunt fabricate pentru a deservi organizarile de santier sau personalul de paza care are nevoie de cabina de dus, wc si lavoar individual si care nu pot folosi un alt grup sanitar in zona unde activeaza din diverse motive.

cabine-de-dus
cabine-de-dus

Cabine de dus din fibra de sticla au marele avantaj ca pot fi transportate in functie de locatia unde avem nevoie de aceasta si nu au in compozitie elemente metalice care sa prezinte risc de oxidare datorita umezelii si a folosirii pe o perioada indelungata.

Cabine de paza cu dus sunt cabine modulare care pot avea urmatoarele variante de compartimentaje :

– cabine de dus individuale, sunt cabine grup sanitar cu wc si lavoar, lavoarul prezinta o conexiune pentru dus.

– cabine de dus cu birou si grup sanitar, de obicei au dimensiuni mai mari de eemplu 2700x1500x2400 mm, au una sau doua intrari dupa preferinta clientului, majoritatea clientilor prefera o singura intrare in cabina de paza si intrare interioara catre grupul sanitar si implicit catre cabina de dus.

Cabine de dus cu posibilitatea racordarii la canalizare, aceste cabine modulare au ca dotari la exterior, din fabricatie, scurgere pentru canalizare si mufa pentru cuplaj la apa rece menajera, conectarea la aceste utilitati cad in  sarcina clientului, operatiunile de cuplaj sunt foarte simple, pot fi executate intr-un timp scurt si cu minim de personal.

Pentru cabine de dus, toalete ecologice si cabina paza va stam la dispozitie pe e-mail, unde puteti solicita oferte de pret si schite cabine de dus, astfel incat sa optati pentru varianta optima de cabina modulara care sa va satisfaca in totalitate cererea de oferta.

Cabine de dus si toalete ecologice cu livrare imediata in orasele : Brasov, Bucuresti, Craiova, Arad, Oradea, Timisoara, Constanta, Galati, Braila, Buzau, Iasi si orice alta zona a tarii.

3 comentarii la „Cabine de dus”

Lasă un comentariu

Call Now Button
×