toalete-ecologice-la-vanzare

Toalete ecologice vanzare

Toalete ecologice vanzare

Toalete ecologice vanzare, diverse modele si tipuri, societatea noastra dispune in permanenta pe stoc de toalete ecologice racordabile si toalete ecologice vidanjabile, asiguram transport toalete vidanjabile si racordabile oriunde in tara, pentru detalii si oferte va stam la dispozitie pe numarul de telefon 0723553684 sau pe e-mail office@cabina-paza.ro.

toalete-ecologice-vanzare

toalete-ecologice-vanzare

Toaletele ecologice sunt destinate folosirii in spatii unde conectarea la canalizare a unui grup sanitar este imposibila sau foarte costisitoare, pentru grupuri sanitare provizorii, spectacole , evenimente, puncte de control, organizari de santier, puncte de trecere frontiera sau obiective exterioare.

Toalete ecologice se impart in doua mari categorii, dupa modul de stocare a deseurilor menajere :

Toalete ecologice vidanjabile, sunt dotate cu rezervor si necesita vidanjarea periodica, o data cu vidanjarea se executa si curatarea prin spalare si dezinfectie a toaletei ecologice.

Toalete ecologice racordabile, sunt prevazute cu scurgere pentru conectarea la fosa septica sau sistem de canalizare. Acest tip de toalete ecologice pot fi prevazute la alegere cu vas wc englezesc sau turcesc, in functie de preferinte.

Toalete ecologice vanzare :

pentru toalete ecologice vanzare si oferta de pret va asteptam solicitarile pe e-mail, va rugam sa specificati cantitatea dorita, tipul de toaleta ecologica si locatia in care doriti sa o transportam.

echipa noastra va sta la dispozitie pentru detalii si oferte de pret toalete ecologice.

Toaletele ecologice vanzare au culoarea standard albastru, la comanda ele pot fi produse in orice culoare dorita, fireste cu costuri suplimentare. Asiguram transport toalete ecologice oriunde in Romania, avem in parcul propriu camioane pentru manipulare si transport inclusiv camioane dotate cu macara.

Domeniile de activitate ale societatii noastre,  va prezentam mai jos domeniile pe care noi activam de peste spate ani  :

containere si vanzari containere

cabine de paza

toalete ecologice vanzare

inchiriere containere

Toalete ecologice vanzare, cabine de paza la vanzare si containere acum intr-un singur loc, la Estpoint Srl.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments