Cabine paza moderne

Cabine paza moderne la Estpoint

Cabine paza moderne sunt cabine de paza realizate cu utilaje de ultima generatie din materii prime de cea mai buna calitate.

Societatea noastra are implementate standarde de ultima generatie in ceea ce priveste calitatea si productia cabinelor modulare tip cabine paza.

Pe piata din Romania in acest moment sunt multe tipuri de cabine paza. Identificam cabine paza importate si cabine paza produse in tara, oferta fiind foarte diversificata si preturile aliniate la un anumit nivel.

Trebuie sa avem in vedere cateva criterii de analiza si comparatie a produselor! Astfel incat sa putem lua cea mai buna decizie pentru achizitia unei cabine de paza modulare.

Prezentam mai jos elementele care ne pot ajuta pentru o decizie corecta:

– cabinele de paza trebuie sa aibe pereti dubli care sa asigure izolatia termica a cabinei de paza.

– cabina de paza ideala are vizibilitate pe minim trei laturi sau chiar circular la 360 grade.

– cabina de paza trebuie sa aibe instalatie electrica si instalatie pentru telefon daca punctul de paza este prevazut cu sistem de comunicatii prin telefonie fixa.

– sistemul electric trebuie sa fie corect dimensionat. Astfel incat sa suporte consumatori de putere medie pentru incalzire, la nevoie, cuplarea la energie electrica a cabinei trebuie sa se poata face rapid si simplu.

– grosimea peretilor sa fie corect dimensionata pentru o rezistenta corespunzatoare si posibilitatea manipularii cabinei in conditii de siguranta.

– garantia cabinelor de paza de minim 12 luni, in mod curent chiar 24 luni de la cumparare.

Cabine paza moderne
Cabine paza moderne

Achizita pentru cabine paza moderne trebuie sa se faca tinand cont si de serviciile conexe oferite de firma respectiva :

  • servicii de transport cabine de paza.
  • si chiar manipulare atunci cand cabina de paza are dimensiuni si implicit o greutate care nu permite manipularea acesteia manual.
Vedeti si sectiunile cabine paza portar sau containere birou Iasi.

Recomandam cumpararea de cabine paza moderne produse in Romania! Mizam pe calitatea acestor produse si pe impactul pozitiv pe care implicit il realizam in economia locala prin achizitia de produse romanesti. Orice cabine de paza sau orice alte produse executate in tara.

Call Now Button
×