Cabine portar modulare

Cabine portar modulare

Cabine portar modulare confectionate din fibra de sticla sunt cabine modulare usoare obtinute din elemente constructive care permit montarea si demontarea cabinei la nevoie. Cabien portar modulare vandute de Estpoint se impart in mai multe categorii :

– cabine portar modulare din fibra de sticla, sunt cabine usoare cu o greutate care permite manipularea cabinei inclusiv cu forta umana fara a fi nevoie de un utilaj specializat pentru manipulare.

– cabine modulare din panou sandwich cu structura metalica sunt asa zisele cabine tip container cu o grutate mult mai mare, o structura mai solida si care, in general pot fi manipulate cu utilaje de ridicat (macara sau stivuitor).

Avem dimnesiuni diverse pentru cabine portar modulare astfel cele mai solicitate dimnesiuni au dimensiuni de 1,500 metri lungime su 1,5

cabine portar modulare
cabine portar modulare

metri latime sau 2,200 metri lungime pe 1,500 metri latime. Putem asigura orice lungime si orice latime pentru cabinele de paza containerizate si avem o gama diversa de dimensiuni pentru cabine portar modulare din fibra de sticla. Pentru detalii gama dimensiuni cabine si preturi va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail office@cabina-paza.ro .

Avantajele cabinelor modulare tip container sunt : o rezistenta marita la socuri mecanice, o izolatie termica mult mai buna, o structura de rezistenta solida si posibilitatea inlocuirii panourilor la nevoie cand sunt deteriorate.

In paralel avem avantaje specifice pentru cabinele de paza din fibra de sticla : usurinta in manipulare si design mai placut.

Un exemplu de lucrare in care s-a dorit realizarea de cabine portar modulare tip container este exemplificata in fotografia de mai sus, clientul a dorit realizarea cabinelor de paza la dimensiunea de 4,000 metri lungime cu 2,400 metri latime, cabina de paza dotata la interior cu grup sanitar propriu, sistem de incalzire si sistem de aer conditionat. Aceste cabine de paza sunt utilizate intr-un part fotovoltaic atat pentru personalul de paza cat si pentru o camera de comanda.

Va asteptam cu interes cererile de oferta si solicitarile pentru cabine portar modulare, va stam la dispozitie pentru orice informatii de care aveti nevoie.

Lasă un comentariu

Call Now Button
×