Cabine paza si toalete ecologice

Cabine paza si toalete ecologice

Avem mereu nevoie de cabine paza si toalete ecologice pentru organizarile de santier sau pentru organizarea punctelor de control si de paza la obiective.

Identificam aceste produse ca fiind solutii rapide si pe termen lung pentru asigurarea spatiului pentru personal si a utilitatilor sanitare. Acolo unde acestea nu sunt prezente si necesitatea lor este evidenta.

Cabine modulare folosite simultan in acelasi loc ofera clientilor nostri solutia pentru spatii usor de intretinut si cu toate utilitatile prezente :

  • instalatie electrica.
  • instalatie de telefonie.
  • vizibilitate pe trei sau patru laturi in cazul cabinelor de paza.

O solutie foarte buna atunci cand folosim cele doua tipuri de cabine modulare la acelasi obiectiv o reprezinta cabina de paza cu grup sanitar propriu.

Aceasta este o cabina modulare pe care o avem pe stoc in doua variante :

– cabina paza cu grup sanitar propriu dimensiuni cabina 1500 mm x 2700 mm x 2400 mm. Cabina de paza are doua intrari separate, de la exterior, pentru spatiul personal si o usa pentru toaleta. Toaleta ecologica atasata este tip racordabila, necesita cuplarea scurgerii la canalizare sau fosa septica.

– cabina paza cu grup sanitar propriu dimensiuni cabina 2700 mm x 2700 mm x 2400 mm. Cabina are o singura intrare din exterior, catre un hol cu legatura directa catre spatiul pentru personal si o usa glisanta pentru grupul sanitar. Toaleta ecologica prezenta este tip racordabila, necesita cuplarea scurgerii la canalizare sau fosa septica.

Cabine paza si toalete ecologice
Cabine paza si toalete ecologice

Cabina modulara indiferent de tipul ales de dumneavoastra se regasesc in stocul permanent al firmei noastre. Sau pot fi produse in cel mai scurt timp, de ordinul doua sau trei zile.

Cabinele de paza au culoarea alba si pot si transportate de societatea noastra, contra cost, catre orice destinatie din tara.

Va asteptam cererile de oferta pentru cabine paza si toalete ecologice pe adresa de e-mail, telefonic la unul din numerele de pe site.

Va asteptam sa utilizati si formularul pentru solicitare oferte cabine modulare.

Vedeti si sectiunea containere depozitare Bucuresti la Estpoint!

Call Now Button
×