Cabine paza de calitate

Productie si vanzari cabine paza de calitate

Estpoint produce si livreaza oriunde in tara cabine paza de calitate la preturi competitive. Producem o gama variata de cabine de paza modulare din fibra de sticla. La cerere oferim si cabine de paza pe structura de container locuibil cu structura de otel si pereti din panou sandwich.

Cabine paza de calitate
Cabine paza de calitate

Cabine paza calitative la un pret corect este sloganul pe care Estpoint il aduce pe piata pentru cabinele modulare produse in Romania! Cu forta de munca locala si folosind cele mai buna materiale in procesul de productie. Inginerii nostri ridica in permanenta stacheta in domeniul proiectarii astfel incat sa reduca la minim orice inconvenient. Depistat in utilizarea cabinelor modulare in cei peste opt ani de productie si distributie cabine paza modulare.

Dimensiuni cabine paza produse de Estpoint, in varianta standard, disponibile in permanenta pe stoc:

Cabine paza 1500x1500x2400 mm
Cabine paza 2200x1500x2400 mm
Cabina de paza 2700x1500x2400 mm
Cabine pentru paza 2200x2200x2400 mm
Cabina personal paza 2700x2200x2400 mm
Cabine de paza 2700x2700x2400 mm

Pentru cotatie pret si ofertare transport cabine de paza va asteptam solicitarile dumneavoastra pe e-mail sau telefonic la unul din numerele afisate pe site.

Dispunem de autovehicule pentru transport cabine paza si oferim personal specializat. Pentru manipulare si montaj cabine paza de mari dimensiuni pentru proiectele si obiectivele unde dumneavoastra nu aveati personal pentru aceste operatiuni.

Cabine paza modulare din fibra de sticla concepute pentru diverse aplicatii :

  • posturi de paza.
  • casa de bilete.
  • puncte de informare.
  • sau puncte de paza si control intrare sedii de firma.

Disponibile acum la Estpoint pentru distributie oriunde in tara!

Vizitati si sectiunea containere depozitare Estpoint!

Va asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra si va stam la dispozitie cu informatii concrete pentru orice dimensiuni de cabina paza solicitata. Avem pe stoc in permanenta cabine paza de calitate sau putem produce in maxim 48 ore orice dimensiune din varintele standard disponibi,le in oferta.

Call Now Button
×