Pret cabine paza

Pret cabine paza

Pret cabine paza la Estpoint este calculat astfel incat sa fim competitivi pe piata si sa oferim clientilor nostri produse de calitate la preturi corecte!

Tehnologia de productie aleasa si structura companiei ne-a permis ca in permanenta sa reducem costurile de productie. Astfel incat sa fim flexibili si sa oferim cabine de paza modulare romanesti! Izolate si dotate complet pentru personalul de paza sau diverse aplicatii pe care clientii nostri le solicita la diverse locatii din tara.

Preturile pentru cabine de paza sunt ofertate in functie de pretul materiilor prime. De aceea nu afisam aceste preturi pe site. Aceste preturi pot fi obtinute printr-o cerere de oferta adresata pe e-mail office@cabina-paza.ro sau la unul din numerele de telefon afisate.

Pret cabine paza modulare si cabine paza cu grup sanitar:

Cabine de paza modulare:
  • sunt cabine din fibra de sticla cu pereti dubli.
  • ofera vizibilitate la 360 grade sau pentru cabine de paza cu dimensiuni mai mari ofera vizibilitate de 270 grade.
  • putem oferta cabine de paza cu dimensiuni incepand de la 1,5 metri cu 1,5 metri pana la cabine cu dimensiuni de 5,0 metri cu latime de 2,4 metri.
Cabine de paza modulare cu grup sanitar propriu:
  • sunt cabine din fibra de sticla care au o intrare separata pentru grup sanitar.
  • grup sanitar compus din vas wc si lavoar.
  • la cerere se poate monta si dus cu scurgere direct pe podea.

Pret toalete ecologice vidanjabile sau racordabile sunt informatii pe care le putem oferii pentru produsele noastre – telefonic.

Pret cabine paza
Pret cabine paza

Vedeti si sectiunea containere Sibiu!

Pret cabine paza sau pentru transport si manipulare cabine de paza modulare la Estpoint. Solicitati acum preturi si dimensiuni cabine comercializate! Stam la dispozitia dumneavoastra pentru informatii detaliate si complete pentru achizitia unei cabine de paza. Va rugam sa solicitati si cotatii pentru transport si manipulare cabine modulare in situatia in care compania dumneavoastra nu dispune de mijloace proprii pentru transport si manipulare cabine de paza.

Call Now Button
×