toalete-ecologice

Toalete ecologice oferta

Toalete ecologice oferta

Toalete ecologice oferta

Toalete ecologice, oferta noastra pentru acest produs consta in mai multe tipuri de toalete ecologice care se impart in toalete ecologice racordabile si toalete ecologice vidanjabile. Toaletele ecologice racordabile pot avea vasul pentru wc tip englezesc, clasic sau vas wc model turcesc, in functie de preferintele dumneavoastra.

Daca in zona in care pozitionam aceste toalete ecologice nu dispunem de canalizare si apa atunci putem utiliza toaletele ecologice

vidanjabile, care nu necesita prezenta acestor utilitati dar, necesita vidanjarea periodica cu utilaje specializate si curatarea

toalete ecologice oferta

toalete ecologice oferta

rezervorului cu substante dezinfectante si spalare cu apa. Toaleta ecologica vidanjabila are in dotare : wc, pisoar si lavoar.

Fireste, daca dispunem de utilitati in zona de lucru a toaletelor ecologice, atunci putem utiliza toalete ecologice racordabile care sutn doatate cu sistem de conectare la apa rece si conducta de scurgere pentru racordare la canalizare.

Avantajul prezentei canalizarii consta in lipsa serviciilor de vidanjare, servicii care impun costuri suplimentare si implicit un buget mai mare pentru intretinerea acestor toalete.

Realizarea acestor cabine  se face prin utilizarea fibrei de sticla, culoarea toaletelor comercializate de firma noastra este albastru, de obicei asiguram un material semitransparent la acoperis, pentru a realiza patrunderea la interior a luminii naturale pe timpul zilei.

Toalete ecologice vanzari

Oferta de cabine modulare tip toalete ecologice poate fi transmisa catre dumneavoastra la cerere, solictati echipei noastre pret toalete ecologice de orice tip, va stam la dispozitie pentru toate detaliile necesare proiectului dumneavoastra.

Oferta toalete ecologice in Bucuresti, Brasov, Cluj, Craiova, Iasi, Galati, Ploiesti, Pitesti, Giurgiu sau orice alt oras al tarii, asiguram transport specializat pentru toalete ecologice si oferim servicii de calitatea atat pe perioada garantiei cat si post garantie.

Va rugam sa ne contactati pe e-mail pentru pret toalete ecologice, oferta completa toalete ecologice sau orice alte informatii, fisa tehnica sau schite si detalii toalete ecologice vidanjabile si toalete ecologice racordabile.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Cuta Nicolae
24/02/2014 09:26

Doresc o oferta pentru o toaleta racordabila la canalizare, livrare in com Independenta, jud Galati

maria dumitrache
04/04/2016 11:46

Doresc cabina wc de gradina cu amplasare pe fosa septica va rog sa-mi comunicati pretul daca aveti.

Guruianu Daniel
07/07/2017 10:12

Buna ziua! As vrea si eu o oferta cu toaleta ecologica pe numele Guruianu Daniel