Toalete ecologice oferta

Toalete ecologice oferta

Toalete ecologice oferta noastra pentru acest produs consta in mai multe tipuri de toalete ecologice care se impart in toalete ecologice racordabile si  vidanjabile.

Toaletele ecologice racordabile pot avea vasul pentru wc tip englezesc, clasic sau vas wc model turcesc, in functie de preferintele dumneavoastra.

Daca in zona in care pozitionam aceste toalete ecologice nu dispunem de canalizare si apa atunci putem utiliza toaletele ecologice vidanjabile.

Avestea nu necesita prezenta acestor utilitati dar, necesita vidanjarea periodica cu utilaje specializate si curatarea

toalete ecologice oferta
toalete ecologice oferta

rezervorului cu substante dezinfectante si spalare cu apa.

Toaleta ecologica vidanjabila are in dotare : wc, pisoar si lavoar.

Fireste, daca dispunem de utilitati in zona de lucru a toaletelor ecologice, atunci putem utiliza toalete ecologice racordabile care sunt doatate cu sistem de conectare la apa rece si conducta de scurgere pentru racordare la canalizare.

Avantajul prezentei canalizarii consta in lipsa serviciilor de vidanjare.

Aceste servicii impun costuri suplimentare si implicit un buget mai mare pentru intretinerea acestor toalete.

Realizarea acestor cabine  se face prin utilizarea fibrei de sticla, culoarea toaletelor comercializate de firma noastra este albastru.

De obicei asiguram un material semitransparent la acoperis, pentru a realiza patrunderea la interior a luminii naturale pe timpul zilei.

Oferta vanzari cabine si oferta toalete – Estpoint

Oferta de cabine modulare tip toalete ecologice poate fi transmisa catre dumneavoastra la cerere, solictati echipei noastre pret toalete ecologice de orice tip.

Va stam la dispozitie pentru toate detaliile necesare proiectului dumneavoastra.

Toalete ecologice in Bucuresti, Brasov, Cluj, Craiova, Iasi, Galati, Ploiesti, Pitesti, Giurgiu sau orice alt oras al tarii.

Asiguram transport specializat pentru toalete ecologice si oferim servicii de calitatea atat pe perioada garantiei cat si post garantie.

Va rugam sa ne contactati pe e-mail pentru pret toalete ecologice, oferta completa pentru toaletele ecologice sau orice alte informatii.

Oferim la cerere fisa tehnica sau schite si detalii toalete ecologice vidanjabile si toalete ecologice racordabile – Estpoint.

3 comentarii la „Toalete ecologice oferta”

Lasă un comentariu

Call Now Button
×