Cabina portar

Cabina portar sau cabine pentru portar

Cabina portar este o cabina modulara produsa din fibra de sticla sau pe schelet metalic. Are ca destinatie asigurarea spatiului pentru activitatea personalului care deserveste:

  • un punct de control.
  • intrarea la un obiectiv.
  • personalul de paza aflat in post.

Cabine pentru portar pot fi identificate pe teren la intrarea in majoritatea companiilor, aceste cabine poarta au in general culoarea alba si sunt prevazute cu ferestre pe toate laturile sau cel putin pe trei pereti.

Firma noastra vinde la nivel de tara cabina portar orice dimensiune si orice tip, putem asigura transportul si manipularea cabinelor de poarta daca aceste servicii sunt solicitate de clientii nostri, fireste , aceste servicii sunt contra cost.

Cabina portar
Cabina portar

Cabine de poarta disponibile pe stoc :

 

– cabia poarta 1,5×1,5×2,4 metri.

– cabia de poarta 2,2×1,5×2,4 metri.

– cabia poarta 2,7×1,5×2,4 metri.

Cabine portar care pot fi livrate intr-un timp scurt :

– cabine portar 2,2×2,2×2,4 metri.

– cabina pentru portar 2,7×2,2×2,4 metri.

– cabine portar 2,7×2,7×2,4 metri.

Cum putem comanda o cabina portar si care sunt costurile produsului si ale serviciilor conexe ?

Pentru a comanda o cabina puteti sa ne contactati prin doua modalitati : contact direct pe numarul de telefon 0723553684 unde unul din colegii nostri va prelua informatiile si cererea dumneavoastra sau pe e-mail office@cabina-paza.ro ne puteti transmite solicitarea dumneavoastra sau datele de contact pentru a va comunica toate detaliile cu privire la produsele si serviciile noastre.

Vedeti si pagina containere Calarasi – Estpoint!

Am pus la dispozitia clientilor nostri un formular de comanda care va permite alegerea celei mai bune variante de cabina in functie de dimensiuni si dotari, prin acest formular ne puteti preciza si localitatea une doriti sa ajunga cabinele de poarta astfel incat sa va putem calcula si comunica un pret de transport pana la destinatie, putem transporta o cabina portar sau cantitati mult mai mari de cabine modulare, preturile de transport sunt atent calculate si se urmareste ofertarea cat mai exacta si cu preturi competitive.

Call Now Button
×