Constructii modulare

Constructii modulare din fibra de sticla

Constructii modulare din fibra de sticla produse si oferite la vanzare de firma noastra sunt:

  • cabinele modulare tip portar.
  • toaletele ecologice pentru organizari de santier, sedii de firma sau diverse alte aplicatii.

Cabinele de paza si toaletele ecologice sunt constructii modulare produse conform standardelor europene in vigoare. Folosim in procesul tehnologic produse de calitate si oferim clientilor nostri cabine la standarde europene.

Avem urmatoarea gama de constructii modulare din fibra de sticla :

  • cabine de paza pentru portar.
  • constructii tip cabina paza dotata cu grup sanitar individual.

Toate aceste cabine au dimensiuni diverse , asiguram intreaga gama de dimensiuni de la cea mai mica cu lungimea de 1,5 metri si latimea de 1,5 metri pana la cabine patrate cu latura de 2,7 metri.

Constructii modulare
Constructii modulare

Cabine din fibra de sticla

Intrarea in orice sediu de firma, punctul de control este dotat cu o constructie tip cabina pentru asigurarea unui spatiu potrivit pentru personalul care incadreaza intrarea in companie.

Aplicatii des intalnite sunt :

  • puncte de intrare institutii publice.
  • puncte de control.
  • case de bilete.
  • spatiu pentru personalul din serviciu de garda si paza la obiective.

Firmele de paza si protectie sunt in principal clientii pentru aceste module sau organizarile de santier la nivel national.

Cabine modulare – Estpoint!

Cabinele de paza sunt executate astfel incat pot acoperii orice solicitare. Au dotari complete privind instalatia electrica, instalatia pentru telefon. Asigura o ferestra tip ghiseu pentru comunicarea si schimbul de documente.

Transportul si manipularea acestor module este asigurata de firma noastra daca clientul solicita acest lucru, tarifele pentru transport si manipulare sunt competitive si au scopul de a oferi servicii complete clientilor nostri cu costuri cat mai reduse.

Vedeti si sectiunea containere Giurgiu – Estpoint!

Constructii modulare tip cabina de paza si toalete ecologice acum la Estpoint, stam la dispozitia dumneavoastra pentru orice detalii si informatii suplimentare privind aceste produse, va rugam sa ne contactati pentru orice informatie utila in activitatea dumneavoastra.

Call Now Button
×