Vanzari cabine paza

Productie si vanzari cabine paza la Estpoint

Pentru o pozitionare buna a companiei noastre pe piata de profil am optat pentru servicii de vanzari cabine paza de calitate, produse cu cele mai avansate tehnologii din domeniu.

Astfel am adoptat un proiect care prevede pentru cabinele de paza pereti dubli si ferestre cu toc din profile pvc cu rupere termica.

Reusim sa asiguram o izolatie termica si fonica corespunzatoare cabinelor modulare produse si comercializate de Estpoint.

Transport si montaj, vanzari cabine modulare

Transportul cabinelor din rasini poliesterice nesa­tu­rate, armate cu fibra de sticla, produse de societatea noastra, vor respecta urmatoarele instrucţiuni :

– pentru transport cabine paza vor fi folosite mijloacele adecvate, atat din punct de vedere al sarci­nii necesare, cat si din punct de vedere al dimensiunilor de gabarit ale cabinei de paza.

– platforma auto cu care se face transportul trebuie sa fie plana. Si sa permita calarea, cabina de paza sa fie bine ancorata pentru a fi cat mai stabila pe timpul transportului.

– atit pentru transport cabina paza cat si pentru manipulare pozitia cabinei trebuie sa fie intotdeauna verticala. Astfel incat sa se minimalizeze riscul eventualelor deformari plastice sau dereglari ale elementelor de feronerie la usa sau ferestre.

Vanzari cabine paza
Vanzari cabine paza

Manipulare si vanzari cabine paza :

  • manipularea cabinelor de paza se va face obligatoriu cu utilaj specializat.
  • cabinele de paza modulare sunt prevazute sub pardoseala cu suport-cadru metalic pentru manipulare cu motostivuitor in siguranta.
  • pentru cabinele de paza mari, atunci cind se utilizeaza macara, manipularea se va face cu chingi textile late de minim 10 cm.
  • prinderea echidistanta fata de partea superioara a cabinei. Aatat pentru a mentine in echilibru cabina dar in special pentru a nu produce tensiuni care pot deforma structura acesteia.
  • manipularea acestora se va face intotdeauna cu cabina in pozitia verticala.
  • imediat dupa incarcarea in mijloacele de transport.
  • cabinele se vor asigura impotriva caderii prin ancorare de platforma suport, si impotriva auto-desfacerii elementelor de fixare/ancorare.
  • aceste operatiuni sporesc siguranta cabinei de paza pe timpul transportului.

Montaj si vanzari cabine paza

– locul de amplasare al cabinei modulare trebuie ales astfel incit sa se asigure accesul usor al

mijloacelor de interventie specifice situatiilor speciale.

– amplasarea cabinei de paza se va face la distante suficient de mari fata de sursele de foc,

– platforma suport a cabinei va fi de preferat din beton, plana orizontal, stabila si rezistenta.

– se va verifica pozitionarea cabinei de paza cu mijloace specifice, adecvate pentru a asigura o pozitionarea corecta a acestora pe suprafetele de contact.

– cabinele sunt proiectate si executate sa reziste la presiune atmosferica si hidrostatica raportate la dimensiunea si volumul la care au fost executate.

– se poate ancora de platforma suport (beton) prin prindere mecanica de scheletul metalic al cabine.

Estpoint ofera servicii de vanzari cabine paza cu acoperire la nivel national.

Oferim servicii de productie cabine paza la comanda, vanzari cabine paza din stoc si servicii de transport cabine paza pentru orice destinatie.

Va stam cu interes la dispozitie pe e-mail sau telefonic la numerele afisate pe site.

Call Now Button
×