Cabine-paza-Romania

Cabine paza romanesti

Cabine paza romanesti

Cabine paza romanesti, productie si vanzari cabine de paza in Romania

Cabine paza romanesti sunt produse pe care societatea noastra le comercializeaza pe teritoriul tarii noastre, aceste cabine de paza sunt produse integral in tara noastra cu materiale de buna calitate si cu respectarea normelor europene in vigoare.

Cabine de paza produse in Romania au calitati fata de alte produse similare importate deoarece am reusit sa remediem eventualele

Cabine-paza-romanesti

Cabine-paza-romanesti

nereguli semnalate de clienti de-a lungul celor patru ani si sa perfectionam proiectul de executie si procesul tehnologic astfel incat sa oferim acum pe piata cabine modulare la un inlat standard de calitate cu un design placut, cabine dotate cu instalatie electrica si instalatie pentru telefonie chiar si in varianta standard.

Cabine paza romanesti sunt cabine modulare chesonate, au peretii dubli pentru un aspect interior net superior si o izolatie termica mult mai buna, in general cabinele de paza comercializate de firma noastra au ferestre pe trei sau chiar pe toate cele patru laturi si sunt dotate cu o fereastra culisanta sau tip ghiseu.

Va recomandam achizitionarea de cabine paza romanesti deoarece au o calitate buna, elementele componente sunt realizate integral de companii romanesti, oferim o calitate superioara la un pret competitiv cu forta de munca locala.

Cabine paza romanesti sunt realizate din fibra de sticla si au diverse dimensiuni astfel :

– cabine de paza 1500×1500 mm.

– cabine de paza 2200×1500 mm.

– cabine de paza 2700×1500 mm.

– cabine de paza 2200×2200 mm.

– cabine de paza 2700×2700 mm.

– cabine de paza 2700×2200 mm.

La cerere putem produce cabine de paza cu orice dimensiune, lungimea maxima a unei laturi poate fi de cinci metri liniari, executam cabine de paza cu toaleta proprie sau toalete ecologice vidanjabile si toalete ecologice racordabile.

Va asteptam pentru detalii sau comenzi cabine paza romanesti la unul din numerele afisate pe site sau pe e-mail office@cabina-paza.ro, la cerere asiguram transport pentru cabinele de paza comercializate oriunde in tara.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Elettromeccanica Angelini Filiala Bucuresti SRL
16/02/2014 18:02

Buna ziua,

Va rugam sa ne faceti o oferta pe cabina de paza 2200×1500.
nr. tel 0733 532723 (Angelica Cnej)
Va multumesc,
Alberto Angelini

Marius Popa
03/11/2015 05:51

Doresc oferta pret cabine paza modulare conform prezentarii dumneavoastra. Va rog sa-mi specificati si transportul pana in Bucuresti pentru cabine paza uzuale.